Buggy kopen

Een buggy kopen bij 24/7 kinderwagens is zeer eenvoudig. Hier vind je namelijk een overzicht van de beste buggy aanbiedingen van een groot aantal websites. Via 24/7 Kinderwagens koop je 24 uur per dag, zeven dagen per week buggy’s van A-merken vanaf € 249,-.

De voordelen van een buggy kopen bij 24/7 Kinderwagens

  • Een A-merk buggy kopen vanaf € 249,-
  • Alle buggy aanbiedingen in één overzicht
  • Mono-, combi-, tweeling- en hardloopbuggy’s
  • Buggy’s volgens Europese veiligheidsnormen
  • Groot assortiment buggy accessoires

Buggy kopen

Online buggy bestellen

Via ons assortiment kunt u eenvoudig en snel een goedkope buggy kopen. Klik op de naam van de buggy en u komt op de pagina met aanvullende informatie over de specifieke kinderwagen. Om de buggy te kopen, drukt u onder het product op de knop ‘Bestellen’. U wordt doorgeleid naar de website die op dat moment de buggy tegen de laagste prijs aanbiedt. Bij 24/7 Kinderwagens bent u daarom altijd verzekerd van een A-merk buggy tegen de laagste prijs.

Wilt u meer informatie over een buggy kopen?  Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen

Merken buggy’s

Veel mensen kennen de bekende buggymerken Chicco en Maxi-Cosi, maar er zijn nog veel meer merken buggy’s. De keuze voor een bepaald merk hangt sterk samen met jouw behoeftes en budget. Bij 24/7 Kinderwagens vind je buggy’s van veel populaire merken:

Tips bij het kopen van een buggy

De juiste buggy kopen kan zeer lastig zijn. Buggy’s zijn er namelijk in talloze kleuren, maten en functionaliteiten. Bovendien liggen de prijzen van de diverse kinderwagens ver uit elkaar. 24/7 Kinderwagens geeft je daarom een aantal handige tips die je vertellen waar je op moet letten als je een buggy wilt kopen. Onze tips helpen je om een weloverwogen keuze te maken uit het grote aanbod buggy’s.

1. De belangrijkste criteria: comfort en veiligheid

Een buggy behoort een veilig vervoermiddel te zijn voor jouw baby of kind. Alle buggy’s op onze website voldoen daarom ook aan alle Europese veiligheidsnormen. Kies een stabiele kinderwagen met goede remmen. Daarnaast is comfort een belangrijke pijler: niet alleen voor de baby, maar ook voor jou. Koop daarom een buggy met een in hoogte verstelbare duwstang, zodat je deze in kunt stellen op de juiste lengte.

  1. Een buggy die past bij jouw manier van leven

    De plek waar je woont bepaalt grotendeels jouw keuze voor een bepaalde buggy. Woon je in de stad, dan doe je er goed aan om een compacte buggy met zwenkwieltjes te kopen. Hiermee kun je je gemakkelijk door de stad bewegen. Woon je op het platteland? Kies voor een kinderwagen met grote luchtwielen. Ook als je vaak een boswandeling maakt is deze buggy een goede keuze: de grotere luchtwielen bieden veel comfort, ook op onverharde wegen.

Als je veel met het openbaar vervoer reist, dan raadt 24/7 Kinderwagens je aan om een compacte en lichte buggy te kopen.

3. Het aantal kinderen

Heb je twee kleine kinderen die nog niet zelfstandig kunnen lopen? Kies dan voor een duo-buggy. Hierin kun je beide kinderen gemakkelijk vervoeren. Een duo-buggy is er in verschillende soorten; deze variëren in de positionering van de zitjes.

Accessoires voor je buggy

Bij 24/7 Kinderwagens vind je een groot assortiment accessoires die de buggy helemaal afmaken. Zo kun je je buggy bijvoorbeeld uitbreiden met een bekerhouder, boodschappenmand, eetblad, handverwarmer, parasol of een voetenmand. Bekijk het volledige overzicht van onze accessoires in de online winkel.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze goedkope buggy’s en accessoires? Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.