Chicco kinderwagens

Chicco kinderwagens kopen

Chicco is één van de bekendste merken voor kinderwagens. Het merk is bekend om zijn eenvoudig en veilig design en daarmee comfortabel voor zowel ouder als kind. Deze kinderwagens zijn volledig verstelbaar en ‘groeien’ dus met je kind mee. Als je een kinderwagen van Chicco koopt ben je verzekerd van:

  • Comfortabele kinderwagens voor ouders en kind
  • Een breed assortiment aan accessoires
  • Een kinderwagen die voldoet aan alle Europese veiligheidseisen

 
Met een Chicco kinderwagen kom jij altijd stijlvol voor de dag, terwijl je kind geniet van comfort. Als je een Chicco kinderwagen koopt via 24/7 Kinderwagens weet je zeker dat je de voordeligste prijs betaald. Wij verzamelen de beste aanbiedingen van bekende websites op één overzichtelijk portaal.

Over Chicco

Het van oorsprong Italiaanse merk draagt al meer dan 60 jaar bij aan geluk van ouders en kinderen over de hele wereld. Het merk heeft een groot aanbod producten waar je kind zeker blij van wordt. Chicco heeft een bijzondere manier om zijn klanten steeds het beste te blijven bieden. Het Chicco studiecentrum onderzoekt de psychologische, fysieke, affectieve en relationele behoeften van kinderen. Ook inventariseert het merk de suggesties van ouders en pedagogische experts. Aan de hand van deze informatie ontwikkeld Chicco hun producten en kinderwagens.

 Type Chicco kinderwagens

Kinderwagen Trio Love

Het Trio Love model is geschikt van de geboorte totdat je kind 3 jaar oud is. Deze unieke kinderwagen kan omgebouwd worden in 4 verschillende configuraties: draagwieg, autobedje, autostoel en omkeerbare wandelwagen. De kinderwagen wordt compleet geleverd, inclusief diverse accessoires.

De kinderwagen is zeer comfortabel voor je kindje. Zo is de draagwieg of autobedje uitgerust met een extra zacht matras. De hoofdsteun van de autostoel kan versteld worden: dit is niet alleen veilig, maar ook comfortabel. Ook wordt er een voetenzak en regenbekleding meegeleverd, zodat je kind droog en warm blijft.

Naast het comfort van het kind is er natuurlijk ook aan de ouders gedacht. De kinderwagen is met één hand in- en uit te klappen. De zwenkwielen zorgen ervoor dat obstakels zonder moeite ontweken kunnen worden. Het handvat is samen te voegen, zodat je de buggy ook met een hand kunt besturen. Eveneens kunt u de wieg gemakkelijk bevestigen aan het stoeltje in de auto. De bijpassende verzorgingstas maakt de kinderwagen helemaal af.

Kinderwagen en wandelwagen Urban

Ook kinderwagen Urban kan gebruikt worden van het eerste tot de derde levensjaar. Uniek aan de Urban is het feit dat je de binnenbekleding eenvoudig omwisselt voor binnenbekleding van een andere kleur: er zijn vijf verschillende kleuren beschikbaar.

Comfort
De kinderwagen is uitgerust met een grote beschermkap met een UV50+ bescherming. Het zitje is in de breedte verstelbaar in drie standen. Op deze manier stel je gemakkelijk de meest comfortabele zitpositie voor je kind in. Ook heeft de kinderwagen een verkleinkussen voor de allerkleinsten. Tenslotte wordt er een comfortkit geleverd bij de kinderwagen, waarbij de schouderbeschermstukken en het tussenbeenstuk zorgen voor extra comfort en veiligheid.

Het in- en uitklappen is zeer eenvoudig. Na het inklappen is de kinderwagen erg compact, wat ervoor zorgt dat je deze gemakkelijk kunt vervoeren. Het zitje van de kinderwagen kan in twee richtingen gedraaid worden: naar de ouder toe of naar de straatkant toe. Kinderwagen Urban is te koop in vier kleuren.

Kinderwagen en wandelwagen Dubbele Echo

Als je een tweeling hebt of twee kinderen die dicht bij elkaar liggen qua leeftijd dan biedt een duo kinderwagen uitkomst. De kinderwagen kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot aan het derde levensjaar. De lichte duo kinderwagen is ultracompact en daarom zeer eenvoudig te vervoeren.

Deze duo kinderwagen is zeer comfortabel voor jou en jouw kinderen. De zitjes zijn extra groot en de rugleuningen kunnen, onafhankelijk van elkaar, in vier standen worden versteld. Op deze manier kun je de meest comfortabele stand per kind instellen. Ook kun je de rugleuning helemaal plat leggen, zodat je kind lekker kan slapen. Daarnaast is deze is de kinderwagen uitgerust met twee afzonderlijke zonnekappen, regenbekleding en gewatteerde riemen.

Kinderwagen en wandelwagen Liteway en Liteway²

De kinderwagens Liteway en Liteway² zijn praktisch, compact en makkelijk in gebruik. De kinderwagen gaat lang mee: deze is te gebruiken vanaf de geboorte tot aan 36 maanden. Deze stijlvolle kinderwagen is makkelijk mee te nemen, doordat deze slechts 7 kg weegt en door het parapluplooisysteem simpel en compact in te klappen is.

Dat de kinderwagen erg comfortabel is voor je kind blijkt uit het feit dat de stevige rugleuning in vier verschillende standen kan worden ingesteld en de rug van je kind op vele vlakken ondersteunt. Ook is de kinderwagen uitgerust met een comfortkit, wat inhoudt dat de kinderwagen zachte bescherming heeft rond de schouderriemen en het tussenbeenstuk. Eveneens heeft de kinderwagen een gewatteerde bumperbar, een extra zacht matras, een beschermkap tegen de zon en regenbekleding.

Ook voor de ouders is deze kinderwagen erg fijn: de kinderwagen is lichtgewicht een eenvoudig in te klappen tot een compact pakket. De enkelvoudige voorwielen zijn wendbaar en hierdoor gemakkelijk en flexibel te besturen. Daarnaast is de kinderwagen uitgerust met een ruime opberg- en boodschappenmand.

Type Liteway²  onderscheidt zich van type Liteway door zijn moderne, elegante en stijlvolle design. Zo heeft de Liteway² chromen elementen, witte siernaden op de kap en leren details op de bumperbar en de benensteun. De klassieke Liteway is verkrijgbaar in 3 kleuren, de Liteway²  is te koop in 6 verschillende kleuren.