Easywalker kinderwagens

Easywalker kinderwagens kopen

De kinderwagens van Easywalker staan bekend als kwalitatief hoogwaardige kinderwagens met een  stijlvol design. Deze populaire kinderwagens worden in meer dan 42 landen verkocht. Als je een kinderwagen van Easywalker koopt, ben je verzekerd van:

 • Comfortabele en ergonomische kinderwagen
 • Lichtgewicht en eenvoudig in te klappen
 • Verstelbare duwstang / handvaten
 • Voldoet aan alle strenge Europese veiligheidsnormen (EN1888)
 • Geschikt voor alle soorten ondergrond
 • Bekroond met internationale awards

 
Via 24/7 Kinderwagens koop je altijd Easywalker kinderwagens en buggy’s voor de laagste prijs, omdat wij alle aanbiedingen van de beste Nederlandse webshops in één overzicht hebben verzameld.

 

Over Easywalker

Het merk Easywalker is in 1989 opgericht in Amsterdam door René Floore. Hij ontwikkelde als eerste kinderwagenfabrikant in Europa een kinderwagen met drie wielen: de iconische Easywalker Classic. Deze Easywalker kinderwagen heeft diverse awards gewonnen, waaronder de Baby Innovation Award 2012.

De kinderwagens van Easywalker kenmerken zich door de simplistische stijl met luxe elementen. Zo worden er zachte stoffen gebruikt en zijn de handgrepen omkleed met leer. Naast het prachtige design zijn alle kinderwagens en buggy’s ergonomisch en comfortabel ontworpen voor een prettig vervoer van je kind.

Door de comfortabele vering en het ergonomisch ontwerp zijn de kinderwagens van Easywalker te gebruiken in de stad, het strand en het bos. Daarnaast zijn Easywalkers geschikt om mee te sporten (bijvoorbeeld hardlopen of skaten). Een absolute must have voor de moderne ouder!
 

Typen Easywalker kinderwagens

 

Easywalker buggy

Deze stijlvolle buggy is geschikt voor kinderen tot 20 kilogram. De buggy heeft vier verschillende ligstanden, waardoor je kindje helemaal plat kan liggen tijdens een dutje buiten de deur. Ook kan de autostoel op het frame geklikt worden, zodat je zoon of dochter niet wakker gemaakt hoeft te worden als je de auto uitstapt.

Dit model is tevens erg comfortabel voor de ouders. De handvaten zijn in hoogte verstelbaar, waardoor het duwcomfort voor de ouder optimaal is. Daarnaast is de kinderwagen licht van gewicht en zeer eenvoudig in te klappen. Deze Easywalker is verkrijgbaar in 6 stijlvolle kleuren.

 

Easywalker Mosey Stoller

De Easywalker Mosey Stoller is geschikt voor kinderen tot 20 kilogram. Deze kinderwagen beschikt over een ergonomische zitting, gordelpads en een rugleuning die verstelbaar is in een comfortabele slaapstand. Daarmee is deze Easywalker uitermate geschikt voor lange wandelingen. Het frame van de kinderwagen is compatible met de meeste autostoelen, zodat je je kindje niet wakker hoeft te maken nadat deze in slaap is gedommeld tijdens een autorit.

 

Typen Easywalker kinderwagens: MINI edition

Deze klassieke kinderwagens zijn ontworpen in samenwerking met automerk MINI, onderdeel van de BMW Group. De designs van de kinderwagens zijn geïnspireerd op de MINI Coopers, waardoor de kinderwagen een zeer stijlvolle uitstraling heeft.

MINI By Easywalker Buggies
Deze buggy heeft dezelfde functionaliteiten als de klassieke Easywalker buggy, maar kan zo klein

worden opgevouwen dat de buggy zelfs op de bagagedrager van een fiets past. Deze kinderwagen is ook verkrijgbaar in een XL-editie, waarbij je het comfort hebt van extra grote wielen. De MINI By Easywalker Buggies is beschikbaar in 6 verschillende stijlen.

MINI by Easywalker Pushchair
Deze kinderwagen heeft dezelfde functionaliteiten als de Easywalker Mosey Stoller en is verkrijgbaar in 5 prachtige edities. Ook kan deze Easywalker zeer compact worden opgevouwen.

 

Easywalker accessoires

Easywalker biedt diverse accessoires aan die zorgen voor nog fijner vervoer voor zowel ouder als kind.

 • Easywalker carry cot (ook in MINI uitvoering): Een reiswieg die je kunt bevestigen op de frames van de Easywalker kinderwagens. Deze reiswieg is geschikt voor kinderen tot 9 kg en heeft een extra dik matras, waardoor je kind nog comfortabeler ligt.
 • Parasol: Bescherm je kind tegen de zon met de Easywalker parasol.
 • Bandenpomp: Pomp gemakkelijk en snel de banden van je Easywalker op.
 • Wiegbekleding: De wiegbekleding is verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je kunt afwisselen met kleuren.
 • Muskietennet: Bescherm je kind tegen muggen met een muskietennet.
 • Regenscherm: Bevestig het regenscherm op je Easywalker en bescherm je kind tegen regen.
 • Windscherm: Bescherm je kind tegen weer en wind met een bijpassend windscherm.
 • Bumper bar: Met een bumperbar wordt jouw kind extra beschermd tegen het vallen uit de kinderwagen.
 • Car seat adapters: Met een car seat adapter klik je eenvoudig het autostoeltje op het frame van de kinderwagen, zonder dat je kind wakker gemaakt hoeft te worden.
 • Cup holder: Geniet tijdens de wandelingen van een heerlijk drankje en plaats deze tussentijds in de cup holder.
 • Snack tray: Voorzie de kinderwagen van een tafeltje en cupholder, zodat jullie onderweg gemakkelijk eten en drinken mee kunnen nemen.
 • Reistas: Tijdens vakanties of andere uitstapjes wil je je Easywalker netjes houden en makkelijk mee kunnen nemen. De compacte reistas zorgt voor bescherming én is eenvoudig te dragen over je schouder.