247Kinderwagens, voor wat kies jij?

247Kinderwagens, voor wat kies jij?

Bij een zwangerschap hoort natuurlijk ook het aanschaffen van een kinderwagen, het is ideaal om jouw kindje hierin mee te nemen. Even snel naar de stad of op visite een stukje verderop in jouw stad of dorp. Er zijn verschillende soorten en maten kinderwagens, denk daarbij aan de gewone kinderwagen maar er zijn ook de buggy, de duo kinderwagen en de combi kinderwagen. Je vindt deze bij 247Kinderwagens.

Als je op zoek bent naar een leuke kinderwagen weet je nu waar je moet zijn. Het kan voor jezelf zijn, maar ook wanneer je anderen blij wilt maken of wilt verrassen met een mooie kinderwagen kun je hier je keuze maken. Voor een lage prijs vind je hier een mooie kinderwagen en daar kunnen jij en anderen volop gebruik van maken. Het is fijn als je een kinderwagen hebt die past bij jouw smaak, maar ook eentje die je goed in kunt klappen kan makkelijk zijn als je veel moet reizen.

Kies je voor een buggy, een kinderwagen of voor een combinatie hiervan

Het voordeel van een buggy is dat deze makkelijk opvouwbaar is en niet zwaar is, ideaal voor jouw peuter of baby. Hierdoor kan je ze makkelijker meenemen en opbergen, ook hoef je niet tegen een zware wagen aan te duwen. Het grootste verschil dat er is tussen een buggy en een kinderwagen is dat jouw kindje bij een buggy rechtop zit en bij een kinderwagen ligt. Dan is er nog een combi wagen, dit is een combinatie van de buggy en de kinderwagen. Je kunt er bij een combi wagen voor kiezen om het te gebruiken als een buggy, maar je kunt hem ook heel gemakkelijk weer ombouwen tot een kinderwagen. Soms is het zelfs zo dat het bovenstel van de combi kinderwagen los mee te nemen is als reiswieg.

Waar je op moet letten bij het kopen van  kinderwagens

Voordat je zomaar een kinderwagen koopt is het goed om te bekijken waar jij hem voor gaat gebruiken. Als je de kinderwagen vooral gebruiken gaat in de stad dan is makkelijk als deze van licht gewicht is om makkelijk de stoepjes op en af te gaan, maar ook dat deze makkelijk rijd en soepel door de bochten gaat. Ga jij graag een eindje op pas maar kom je ook op bospaadjes, strand of parken, dan is een all terrain kinderwagen iets wat bij jou past. Ben jij iemand die vaak reist, dan is het makkelijk is de kinderwagen snel in te klappen is en die niet al te groot is, de kinderwagen moet namelijk wel in jouw auto passen. Ook wanneer jij en je partner wat verschillen in lengte is een kinderwagen met een verstelbare duwstang ideaal.