Joolz kinderwagens

Joolz kinderwagen kopen

Vervoer je kind veilig, comfortabel en in stijl met een Joolz kinderwagen. 24/7 Kinderwagens heeft alle kinderwagen aanbiedingen van de grote webshops verzameld. Op deze manier koopt u de mooiste en fijnste kinderwagens van Joolz altijd tegen de laagste prijs!

 • Een stijlvol en praktisch design
 • Veel comfort voor ouder en kind
 • Optimale veiligheid

 
Met een Joolz kinderwagen maak je niet alleen de beste keuze voor je kind, maar ook voor het milieu. Joolz produceert haar kinderwagens namelijk zo milieuvriendelijk mogelijk. Daarnaast voldoen alle wagens aan de strenge Europese normen op het gebied van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.


 

Over Joolz

Joolz is een Nederlandse kinderwagenfabrikant die in 2004 is opgericht in Amsterdam. Het merk wordt verkocht in 25 landen in Europa, Azië en Australië. De kinderwagens van Joolz zijn erg stijlvol, maar ook praktisch, comfortabel en ergonomisch verantwoord. Het doel van Joolz is om jonge families te inspireren om een positief leven te leiden. Joolz noemt dit Positive Design. Met deze filosofie zoekt Joolz continue naar innovatieve functionaliteiten die daaraan bijdragen.

Het merk vindt duurzaamheid erg belangrijk. Zo wordt er voor elke geregistreerde Joolz kinderwagen een boom geplaatst in het Joolz geboortebos.
 

Typen Joolz kinderwagens

 

Joolz Day

De Joolz Day kinderwagen is comfortabel voor zowel ouders als kinderen. Dit komt onder andere door de hoge wieg, waardoor je niet diep hoeft te bukken om je kind op te pakken. De stoel kan op twee standen staan: naar je toe of van je af. Deze kinderwagen heeft een in de lengte verstelbare voetensteun, zodat de kinderwagen als het ware met het kindje meegroeit en dus extra lang mee gaat. Ook is de duwbeugel in hoogte verstelbaar en qua lengte dus geschikt voor elke ouder, grootouder of oppas. Er zijn verschillende Joolz Day edities:

Joolz Day Discovery: Deze limited edition kinderwagen is multifunctioneel, elegant en uitermate geschikt voor ouders die er graag op uit trekken. Deze editie is standaard uitgerust met een bijpassende verzorgingstas, flessenhouder, boodschappenmand, regenhoes en een zwart en zilver onderstel. Verkrijgbaar in twee kleuren.

Joolz Day Earth: De Joolz Earth collectie omarmt de schoonheid van de aarde en is uitermate geschikt voor families die zich graag in de natuur bevinden. Deze editie wordt geleverd met een standaard zilver onderstel, stijlvolle lederen duw- en veiligheidsbeugel en zwarte wielen. De editie is te koop in 4 kleuren.

Joolz Day Quadro: Deze editie is een mix van functionaliteit en een stijlvolle Italiaanse stijl: traditioneel en chique. Deze collectie is verkrijgbaar in drie kleuren en wordt geleverd met een grijs onderstel, lederen duw- en veiligheidsbeugels met dots, fraai afgewerkte luxe stoffen en antracietkleurige wielen.

Joolz Day Studio: De Joolz Day Studio is geïnspireerd op Franse romantiek. Dit komt doordat er gebruik is gemaakt van mooie stoffen, dubbele stiksels en strakke zwarte lederen details. Deze editie in verkrijgbaar in drie kleuren.

Joolz Day Tailor: Ontwerp je eigen Joolz Day kinderwagen! Kies zelf een basiskleur, één van de 20 kleuraccenten en de kleur van je wielen. Hierdoor heb je gegarandeerd een kinderwagen die bij je past.

 

Joolz Geo

Dit type kinderwagen is ontworpen om het ultieme familiecomfort te creëren. Deze kinderwagens zijn ook als duo- of twinwagen gebruiken. De Joolz Geo groeit met het gezin mee, terwijl hij compact en wendbaar blijft. Daarnaast heeft de kinderwagen een extra grote boodschappenmand en is hij uitgerust met wielen die overal doorheen en overheen te manoeuvreren zijn. Ook dit type kinderwagen is verkrijgbaar in diverse edities:

Joolz Geo Earth: Deze kinderwagen is hetzelfde vormgegeven als de Joolz Day Earth, met de functionaliteiten van de Joolz Geo.

Joolz Geo Quadro: Deze kinderwagen is heeft dezelfde details als de Joolz Day Quadro, met de functionaliteiten van de Joolz Geo.

Joolz Geo Studio: De Studio-editie van de Joolz Geo heeft dezelfde afwerking als de Joolz Day Studio, maar dan met de voordelen van de Joolz Geo.

Joolz Geo Ridge: De Joolz Geo Ridge combineert hedendaagse esthetiek met een ambachtelijke flair. Deze kinderwagen wordt geleverd inclusief een stijlvolle verzorgingstas.

Joolz Geo Tailor: Ontwerp je eigen Joolz Geo, zodat deze gegarandeerd bij je smaak past.

 

Joolz accessoires

Naast kinderwagens heeft Joolz ook diverse accessoires om de kinderwagen mee uit te breiden voor nog fijnere ritjes.

 • Joolz Essentials: Diverse dekentjes, lakentjes, matrashoezen en wikkeldoeken die je Joolz kinderwagen helemaal afmaken.
 • Joolz zonnekap & Joolz parasol: Deze accessoires beschermen je kindje tegen de zon tijdens zonnige dagen of een zonvakantie.
 • Joolz reistas: In deze reistas kun je de Joolz kinderwagen netjes opbergen, zodat deze beschermd wordt tijdens het reizen.
 • Joolz Day meerijdplankje: Vervoer met het Joolz Day meerijdplankje tegelijkertijd je baby en je kind.
 • Joolz Day zomerstoeltje: Dit stoeltje zorgt voor extra ventilatie, zodat jouw kind koel blijft tijdens zomerse wandelingen.
 • Joolz Day comfort scherm: Bescherm je kind tegen regen, wind en kou.
 • Joolz cupholder: Geniet van een lekker drankje tijdens een wandeling en plaats deze in de cupholder.
 • Joolz muskietennet: Bescherm je kind tegen muggenbeten met dit muskietennet.
 • Joolz bodyguard: Zorg dat je kindje niet stiekem de kinderwagen uit kan klimmen met een Joolz bodyguard.
 • Joolz bandenpomp: Met de compacte bandenpomp kun je altijd de banden van de kinderwagen oppompen, zowel thuis als onderweg.
 • Joolz verzorgingstas: Een praktische tas om alle essentiële spullen voor je kind mee te nemen, inclusief een verschoningsmatje en thermovakken voor warme en koude flesjes drinken.
 • Joolz voetenzak: Houd je kind warm met een voetzak die hetzelfde design heeft als jouw kinderwagen.
 • Joolz boodschappennet XL: Een extra groot net om de boodschappen mee te vervoeren.