Tips voor het kiezen van de juiste kinderwagen

Tips voor het kiezen van de juiste kinderwagen

Een mooie en praktische kinderwagen kiezen, is een van de meest opwindende beslissingen tijdens je zwangerschap. Je stelt je voor hoe het is om je baby voort te duwen in de nieuwe wandelwagen
en met hem of haar de wereld te ontdekken. Het aanbod aan kinderwagens is zeer groot, wat een keuze lastig maakt. De beste kinderwagen bestaat niet. Wél de juiste wandelwagen die het meest aansluit
op je individuele wensen, leefstijl, woonsituatie en budget.

Veilig en comfortabel

Voor aanschaf van een kinderwagen, moet je je afvragen hoe en waar je deze wilt gaan gebruiken. De eerste prioriteit is dat de wandelwagen veilig en comfortabel is, zowel voor de baby als voor jou. Het moet prettig aanvoelen om de babywagen te duwen. Met in hoogte verstelbare handgrepen kan de kinderwagen aan je lichaamslengte worden aangepast. Als je pasgeboren baby nog het grootste deel van de dag slaapt, is een kinderwagen met opvouwbare reiswieg ideaal. Je baby ligt daarin comfortabel en slaapt als een roos.

Woonplek van belang

Je woonplek speelt een belangrijke rol bij de selectie van je wandelwagen. Het maakt verschil of je op het platteland of in een stadsappartement woont. En daarbij in een kleine auto met een even kleine kofferbak rijdt. In dat geval is een lichtgewicht, compacte en snel inklapbare kinderwagen aan te raden. Hiermee reis je ook gemakkelijk met het openbaar vervoer.

Voor lange wandelingen en boodschappen doen

Wil je met je baby lange wandelingen maken? Kies dan voor een wendbare wandelwagen met grote wielen en goede banden die ook geschikt is voor hobbelig terrein. Met bestuurbare voorwielen is het ontspannen winkelen of boodschappen doen met je baby, waarmee eenvoudig stoepranden en andere kleine obstakels genomen kunnen worden. Als je van hardlopen houdt, biedt een sportieve buggy met drie wielen en handrem uitkomst. Voor wie vaak onderweg of op reis is, zijn er handige combikinderwagens, waarmee je altijd flexibel bent.

Een ruim online aanbod bij 24/7 Kinderwagens

Kinderwagens zijn er in alle soorten, maten en kleuren. De beste en meest voordelige wandelwagens vind je bij 24/7 Kinderwagens, hét online portaal waar verschillende aanbieders een breed en veelzijdig assortiment gewone wandelwagens, buggy’s, duo- en combikinderwagens aanbieden van bekende merken als Quinny, Joolz, Stokke, Mutsy, Chicco en Bugaboo. Het online aanbod stelt je in staat om een weloverwogen keuze te maken voor de kinderwagen die bij jou en jouw baby past. Neem snel een kijkje en sla je slag.