Kinderwagen outlet

Kinderwagen outlet: goedkope kinderwagens kopen met kortingen tot 70%

In de kinderwagen outlet van 24/7 kinderwagens koop je kinderwagens van diverse topmerken voor outletprijzen. Koop kinderwagens van merken als Joolz, Quinny en Stokke met hoge kortingen.

Wij zijn een online portaal van diverse kinderwagen outlet stores en verzamelen alle kinderwagenaanbiedingen op één overzichtelijke pagina. Zo koop je altijd een kinderwagen voor de laagste prijs.

  • Topmerk kinderwagens te koop vanaf € 399,-
  • Topmerk kinderwagens tegen outlet prijzen
  • Alle kinderwagen outlet aanbiedingen in een overzicht
  • Kinderwagens volgens de Europese veiligheidsnormen

 

Joolz kinderwagens kopen vanaf € 899,-

Joolz is een oer-Hollands kinderwagenmerk dat zich onderscheidt doordat het ergonomische kinderwagens en accessoires ontwerpt, die er ook nog eens stijlvol uitzien. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel bij Joolz. Zo kunnen consumenten van de verpakkingsmaterialen iets creatiefs maken; van een lamp tot vogelhuisje en van een fotolijstje tot stoeltje. Bij 24/7 Kinderwagens koop je goedkoop een kinderwagen van Joolz in onze kinderwagen outlet store.

Quinny kinderwagens kopen vanaf € 649,-

Quinny is een geliefd en toonaangevend Nederlands kinderwagenmerk, dat speciaal is ontworpen voor gebruik in de stad. Het merk staat bekend om zijn onderscheidende styling en kleurstelling in combinatie met luchtbanden. Daarnaast is Quinny zeer innovatief: zij waren de eerste met een automatisch inklapbare buggy. Koop in de kinderwagen outlet-store van 24/7 Kinderwagens goedkoop uw Quinny kinderwagen.

Stokke kinderwagens kopen vanaf € 749,-

Stokke is een Scandinavisch kinderwagenmerk dat geliefd is om zijn unieke ontwerpen: in deze kinderwagens en buggy’s kijkt het kind naar de ouders, in plaats van de wereld in. Dit stimuleert de ontwikkeling en de band tussen ouder en kind. Daarnaast zijn de kinderwagens comfortabel en ergonomisch verantwoord. Stokke vindt duurzaamheid zeer belangrijk en werkt  daarom uitsluitend met biologisch afbreekbaar materiaal. Koop een Stokke kinderwagen in de aanbieding bij de kinderwagen outlet van 24/7 Kinderwagens.

Chicco kinderwagens kopen vanaf € 399,-

Het motto van Chicco is: “Op een dag een huis binnenstappen, een kind ontmoeten en het doen glimlachen.” Met dit in gedachten ontwerpt het merk diverse kinderproducten. Naast kinderwagens, verkopen zij ook speelgoed, kleding, zuigflesjes en slabbetjes. Chicco biedt eenvoudige en veilige oplossingen, die het leven van ouders en kinderen net iets makkelijker maken. Koop daarom een voordelige Chicco kinderwagen in onze outlet.

Maxi-Cosi kinderwagens kopen vanaf € 499,-

Maxi-Cosi staat bekend om haar reissysteem: bij Maxi-Cosi koop je een makkelijk te bevestigen autostoel, die vervolgens eenvoudig op de kinderwagen bevestigd kan worden. De producten zijn naast gebruiksvriendelijk ook nog eens betrouwbaar, comfortabel en veilig.  Zo is er altijd een kinderwagen die jou en jouw kind gelukkig maakt. Wij verkopen diverse kinderwagens van Maxi-Cosi bij de 24/7 Kinderwagens outlet store. Hierdoor koop je voordelig een Maxi-Cosi reissysteem.

Mutsy kinderwagens kopen vanaf € 619,-

Mutsy is een kinderwagenmerk dat al vanaf 1937 comfortabele en betrouwbare kinderwagens en buggy’s maakt. De kinderwagens zijn veelzijdig, licht van gewicht, compact en comfortabel. Wij verkopen diverse kinderwagens van het merk Mutsy in de kinderwagen outlet van 24/7 Kinderwagens. Koop een Mutsy kinderwagen tegen een scherpe prijs.

Duo kinderwagen outlet

Duo kinderwagens zijn ideaal als je een tweeling of twee jonge kinderen uit dezelfde leeftijdscategorie hebt. Duo kinderwagens zijn vaak duurder dan mono kinderwagens: profiteer daarom van onze kinderwagen outlet, waar wij diverse duo kinderwagens verkopen tegen een lage prijs.

Overige producten

Naast onze kinderwagen outlet kunt u bij 24/7 kinderwagens ook terecht voor: