Maxi-Cosi kinderwagen

Maxi-Cosi kinderwagen kopen

Maxi-Cosi staat wereldwijd bekend om zijn topkwaliteit multifunctionele autostoeltjes. Dat zie je ook terug in de kinderwagens. Als je een kinderwagen van Maxi- Cosi koopt ben je verzekerd van:

  • Kinderwagen van een gerenommeerd A-merk
  • Betrouwbare kinderwagen
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Strak design
  • Voldoet aan alle Europese veiligheidseisen

Over Maxi-Cosi

Maxi-Cosi is al 30 jaar een gerenommeerd autostoelenmerk welke tegenwoordig ook kinderwagens maakt. Het merk wordt in ruim 1100 landen verkocht onder het label Maxi-Cosi of Bébé Confort. Het Maxi-Cosi staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en veiligheid voor een betaalbare prijs.

De kinderwagens van Maxi-Cosi hebben een uniek reissysteem: op het frame kun je zowel een autostoel, reiswieg als een zitje bevestigen, zodat je kindje altijd veilig vervoerd kan worden met slecht één toepassing.

Type Maxi-Cosi kinderwagens

Maxi-Cosi heeft twee type kinderwagens in het assortiment die allen ontwikkeld zijn met hetzelfde comfort en strenge veiligheidseisen.

Maxi-Cosi Stella

De Stella kinderwagen kun je gebruiken vanaf de geboorte tot aan het kind ongeveer 3,5 jaar oud is. Deze kinderwagen is handzaam in elke situatie: in de stad, in het bos en op het strand. De kinderwagen is zeer compact en smal, waardoor je overal doorheen kunt manoeuvreren. Daarnaast is de kinderwagen in slecht 1 klik in te klappen of om te bouwen naar een kinderwagen met een reiswieg, autostoeltje of omkeerbaar zitje.

Voor de allerkleinsten de Maxi-Cosi Stella uitgerust met een ultrazacht matras. Daarnaast is de kinderwagen is erg comfortabel door de schokabsorberende banden en bescherm je met de kap gemakkelijk je kindje tegen de felle zonnestralen.

De kinderwagen is ook erg comfortabel voor de ouders. Naast dat het een all-in-one kinderwagen is (er kan zowel een reiswieg, een zitje als een autostoel op gemonteerd worden) is het ook nog eens in te klappen in één klik. De Stella kinderwagen is verkrijgbaar in 8 trendy kleuren.

Maxi- Cosi Mura Plus 3 en de Maxi-Cosi Mura Plus 4

Deze robuuste kinderwagens zijn ontwikkeld met het oog op welzijn en comfort van je kindje. De kinderwagen heeft een mooie en fraaie look waarmee je de blits maakt op alle soorten ondergronden: je kunt met deze kinderwagen uit de voeten in zowel de stad als in het bos, de duinen of het strand. Deze kinderwagen is geschikt vanaf de geboorte tot aan het vierde levensjaar. De kinderwagen wordt geleverd met regen- en zonnekap.

Naast dat je deze kinderwagen jarenlang kunt gebruiken in elke situatie en weeromstandigheid is deze ook nog eens eenvoudig in te klappen en makkelijk mee te nemen. Eveneens is de kinderwagen uitgerust met foambanden, waardoor je nooit meer een lekke band hebt. De Maxi-Cosi Mura Plus 4 is verkrijgbaar in zes kleuren en de Maxi-Cosi Mura Plus 3 in vier kleuren.

Maxi-Cosi accessoires

Maxi-Cosi verkoopt een aantal accessoires, waarmee je de kinderwagen helemaal kunt afmaken:

  • Voetenzak
  • Parasol
  • Verzorgingstas
  • Meerijdplankje