Mutsy kinderwagens

Mutsy kinderwagen kopen

Praktisch en comfortabel: dit is waar een Mutsy kinderwagen voor staat. Als je een Mutsy kinderwagen koopt ben je zeker van:

 • Betrouwbare kinderwagens
 • Uitstekende kwaliteit
 • Lichtgewicht, compact en comfortabel
 • Een kinderwagen die voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen

 
24/7 Kinderwagens verzamelt alle kinderwagen aanbiedingen van grote webshops in één overzicht. Zo koop je altijd een Mutsy kinderwagen tegen de scherpste prijs.


 

Over Mutsy

Het kinderwagenmerk Mutsy is opgericht in 1937 en ontwerpt al vanaf het begin betrouwbare en comfortabele kinderwagens. Het merk vindt het belangrijk dat de mobiliteit van zowel de ouders als het kind verhoogd wordt. De kinderwagens zijn daarom praktisch, stabiel, veelzijdig, soepel, compact en licht van gewicht.

 

Typen Mutsy kinderwagens

 

Mutsy Igo

De veelzijdige en strak vormgegeven Mutsy Igo is van alle gemakken voorzien. De rugleuning en de beensteun van de kinderwagen kunnen in verschillende standen gezet worden, zodat je kindje niet te lang in één positie hoeft te zitten. Daarnaast kan op het frame, naast de reiswieg en het stoeltje, ook een autostoeltje geplaatst worden. Zo hoef je je kindje niet wakker te maken als je deze van de auto naar de kinderwagen verplaatst.

Ook voor de ouders is de kinderwagen comfortabel. De reiswieg is hoog op het frame geplaatst, zodat je niet hoeft te bukken om je  kind uit de kinderwagen te tillen. Ook is de duwstang in hoogte verstelbaar, zodat ouders van elke lengte de kinderwagen kunnen bedienen. De Mutsy Igo is eenvoudig in te klappen tot een compact pakketje, waardoor je deze makkelijk kunt meenemen. Deze editie is verkrijgbaar in 6 stijlvolle kleuren: de perfecte kinderwagen voor ouders die kiezen voor een comfort én stijl.

 

Mutsy Evo

De Mutsy Evo is een stoere, maar stijlvolle kinderwagen. Deze kinderwagen gaat erg lang mee, omdat je hem kunt gebruiken van geboorte tot de peutertijd. Op het frame van de kinderwagen past een reiswieg, zitje én een autostoel. Op deze manier hoef je je kind nooit wakker te maken nadat deze in slaap is gevallen tijdens een lange autorit.

Deze kinderwagen is volledig verstelbaar: zowel de rugleuning en voetensteun kunnen in diverse standen gezet worden. Ook aan de comfort van de ouders is gedacht: de duwstang kan versteld worden, zodat ouders van iedere lengte met deze kinderwagen kunnen lopen. Daarnaast kunnen de wielen 360 graden draaien, wat de nodige comfort in de stad geeft. De wielen zijn ook vast te zetten, zodat je eenvoudig over minder stabiele ondergronden heen kunt rijden. Ook is er een grote boodschappenmand aanwezig waar je de nodige spullen in kwijt kunt. De Mutsy Evo is verkrijgbaar in 10 kleuren.

 

Mutsy Exo

Deze stoere, stijlvolle en praktische kinderwagen is speciaal gemaakt voor ouders die op zoek zijn naar een kinderwagen die álles heeft. Zo heb je deze uitvoering in zowel foambanden als kleine buggy wieltjes, waardoor de Exo handzaam is bij alle soorten ondergronden. Ook passen er autostoeltjes van diverse merken op het frame.

De Exo kinderwagen is erg comfortabel voor jou en je kindje. Zo kunnen de rug en benensteun in verschillende standen versteld worden, waardoor je kindje niet voor lange tijd in één houding hoeft te zitten. Ook is de duwstang in hoogte te verstellen, zodat jullie als ouders comfortabel met deze wagen kunnen wandelen. Ook boodschappen halen is geen probleem: de kinderwagen beschikt over een groot boodschappennet. Tot slot is de Mutsy Exo zeer compact en in te klappen tot een nog kleiner formaat, waardoor je hem gemakkelijk vervoert. De Mutsy Exo is verkrijgbaar in 6 stoere kleuren.

 

Mutsy accessoires

 • Mutsy verzorgingstas: Maak je Mutsy-set compleet met een stijlvolle verzorgingstas die past bij je Mutsy kinderwagen.
 • Mutsy voetenzak: Houd de voetjes van je kind warm met de Mutsy voetenzak.
 • Mutsy parasol & zonnescherm: Bescherm je kind tegen de zon met de Mutsy parasol of zonnescherm.
 • Step-up board: Laat de ‘grote’ broer of zus meerijden op dit meerijdplankje.
 • Mutsy shopping basket: Berg je boodschappen eenvoudig op in de grote boodschappenmand.
 • Musty Evo UV cover: Bescherm je kind tegen de zon en muskieten met een uv-cover.
 • Mutsy cupholder: Geniet tijden de wandelingen van een heerlijk drankje en plaats deze wanneer het nodig is in de cupholder.
 • Mutsy regenhoes: Bescherm je kind tegen de regen door deze regenhoes op de kinderwagen te plaatsen.
 • Mutsy muskietennet: Muggen kunnen dankzij dit muskietennet je kind niet langer prikken als hij in de kinderwagen zit.
 • Mutsy afdekzeil: Bescherm je kind tegen extra guur weer door de kinderwagen helemaal af te schermen met een speciaal afdekzeil.