Elke wandeling een genot met de Stokke kinderwagen

In de Stokke kinderwagen wordt alles combineerd wat een ouder zou wensen om een uitje met de kleine tot een plezier te maken. De kinderwagen is makkelijk in gebruik en uiterst comfortabel voor je kind. Bij het ontwerpen van de kinderwagen is de gezondheid van jouw en je kind zeker niet in vergetelheid gelaten en om de kinderwagen nog naadlozer op jouw behoeftes aan te laten sluiten, is die uit te breiden met allerlei extra gadgets.

Soepel en makkelijkstokke kinderwagen

Om lekker in slaap te vallen, is het natuurlijk belangrijk voor je kind dat die zich veilig voelt en zo dicht mogelijk bij de grond kan slapen. Maar op sommige momenten wil je natuurlijk ook je kind zo dicht mogelijk bij je hebben terwijl die nog steeds van het comfort van de Stokke kinderwagen kan genieten. Dat is geen probleem, want het zitje is in hoogte verstelbaar. Verder heeft die twee rijrichtingen: bij de ene kan je genieten van de lach op het gezicht van je baby terwijl je de andere kan gebruiken om je baby mee te laten genieten van de prachtige omgeving. Verder is de kinderwagen makkelijk te combineren met de autostoelen van Stokke en heeft elk model een ruime boodschappanmand, sommige modellen zelfs een waterdichte. Voor optimale controle heeft de Stokke kinderwagen ook nog een 2-wiel-functie en om botsingen te voorkomen, geen dwarsbalk tussen de wielen.
Ultieme ontspanning voor je kind
Naast de prakitsche voordelen voor jou als ouder van de Stokke kinderwagen, is de kinderwagen er ook helemaal op gericht om jouw kind in een heerlijk diepe slaap te laten vallen. De ruime reiswieg zorgt ervoor dat je kind alle ruimte heeft om in die positie te liggen waarin die het beste in slaap valt. De luxueuze en zachte, gewatteerde bekleding van de reiswieg zorgt ervoor dat je kind zich even in een slaapparadijsje waant en door de wendbaarheid van de kinderwagen met zwenkende wielen is dit een ondoorbroken slaap. En wanneer die in het zitje zit, heeft die geen last van bungelende beentjes. Want hoe groot je kind ook wordt, de voetsteun is verstelbaar zodat de kinderwagen met jouw kind meegroeit.

Bescherming van jouw kind

Natuurlijk staan de veiligheid en de gezondheid van jouw kind voorop. Ook hier hebben de ontwerpers van de Stokke kinderwagen zorgvuldig rekening mee gehouden. Het 5-punts veiligheidstuigje met zachte bekleding zorgt ervoor dat jouw kind niet uit de wagen kan vallen maar ook niet bekneld raakt. In de kap zit een optionele opening met muggennet zodat je kind het in de zomer niet te warm hoeft te hebben. Maar ook bij slechter weer is je kind goed beschermt want met verschillende ritssluitingen kan de temperatuur geregeld worden en het windscherm en de regenhoes bieden bij nog slechter weer ook een oplossing. Als ouder staat ook jouw gezondheid niet op het spel want de duwstang is in hoogte verstelbaar zodat rugklachten makkelijk te vermijden zijn.

stokke luiertasWat is er nog meer verkrijgbaar?

Naast alle voorzieningen die standaard bij de Stokke kinderwagen geleverd worden, is het ook mogelijk om de Stokke kinderwagen uit te breiden met handige aanvullingen. Denk bijvoorbeeld aan een parasol voor een comfortabele picknick, een luiertas, een bekerhouder, een meerijdplankje voor de oudere kinderen en een summerkit.